You, the petitioner
2560px klm logo.svg

Pieter Elbers moet door bij de KLM

9,619 signatures

Pieter Elbers heeft op 13 januari aangekondigd in "goed overleg" op te zullen stappen bij de KLM. Dit houdt in dat Elbers geen nieuwe termijn krijgt binnen de organisatie.

Petition

We

Alle (ex) KLM en Transavia-medewerkers en een ieder die de KLM een goede bestuurder toewenst.

 

establish that:

Pieter Elbers heeft de KLM door extreem moeilijke tijden heen geloodst en is zeer populair binnen de (Nederlandse) organisatie en daarbuiten.

 

and request

Wij verzoeken het kabinet te onderzoeken waarom dhr. Elbers vertrekt bij de KLM en hopen dat het uiterste zal worden gedaan om het besluit van het bestuur te herzien.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
werkgever 
Petition desk:
Closing date:
2022-04-13 
Lead petitioner:
G.G.Schouten 

History

Signatures

Updates

Dank aan de aan alle ondertekenaars van de petitie voor behoud Pieter Elbers voor de KLM

Langs deze weg willen wij alle ondertekenaars van de petitie heel hartelijk danken. De petitie is op het moment van schrijven 9566 keer ondertekend. Na de sluiting op 13 april zal de petitie worden aangeboden aan Dhr Elbers als blijk van steun en waardering voor zijn tomeloze inzet en zeer grote betrokkenheid bij de KLM. Dhr Elbers heeft de KLM door roerige tijden heen weten te loodsen zonder de belangen voor het personeel uit het oog te verliezen met als uitgangspunt de KLM zo zelfstandig mogelijk te houden.

Godert Schouten .

2022-04-02

Op weg naar de 10.000

Beste ondertekenaars,

Vandaag is de petitie na bijna een week meer dan 9000 keer ondertekend waarvoor heel hartelijk dank ! Natuurlijk hopen we de komende tijd op nog meer ondertekenaars om het kabinet en de RvC duidelijk te maken dat Pieter Elbers van onschatbare waarde is voor de KLM. Daarnaast hopen we dat deze petitie een steun in de rug en een blijk van waardering zal zijn voor Elbers.

Vriendelijke groet,

Godert Schouten.

2022-01-21